понеділок, 3 серпня 2020 р.

Садочки у громадах Рівненщини до роботи готові

Острожецька сільська рада офіційно повідомляє, що заклад Залав’єцький ДНЗ ясла-садок «Казка»,   повністю готовий приймати своїх вихованців: підібраний персонал, сформовані групи дітей, всі приміщення забезпечені усіма необхідними устаткуваннями, меблями, засобами- про це повідомляють на своїй сторінці у Фейсбук Острожецька сільська рада. 

Дитячий садок розрахований на дві групи, кожна з яких забезпечена санвузлом, буфетною, спальнею та ігровою кімнатою, а ще має запасний вихід. Дитячі групи забезпечені кварцевими лампами, які призначені для санітарно-протиепідемічної обробки приміщень.


У садочку також наявні: харчоблок, пральня, кладова для овочів, кладова для сухих продуктів, кабінет медсестри і завідувача. Поряд із будівлею садочка облаштовано два дитячих майданчика з різноманітними гойдалками, пісочницями та гірками.
На сьогоднішній день в дитсадку створено усі умови, щоб він відкрив двері для своїх вихованців.


Проте, щоб Залав’єцький ДНЗ ясла-садок «Казка» запрацював потрібне рішення Рівненської обласної комісії з ТЕБ та НС про те, що у нашому районі сприятлива епідеміологічна ситуація, що надасть можливість розпочати роботу дошкільних навчальних закладів у нашій громаді.
Маємо надію на те, що отримаємо дозвіл на відкриття ДНЗ і наші дітки навчатимуться та розвиватимуться в колективі. Адже, дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти – йдеться у повідомленні.

 Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Вишиванки полеглих героїв представили на виставці «Коди пам’яті. Ціна національної ідентичності» - відео

Біля Свято-Воскресенського кафедрального Собору у м.Рівне на виставці «Коди пам’яті. Ціна національної ідентичності» сьогодні презентували в...

Популярні публікації