вівторок, 17 липня 2018 р.

У селі Молодаво Привільненської ОТГ відкриють додаткову групу для діток


Дошкільний навчальний заклад  "Сонечко" Привільненської ОТГ готується до відкриття другої групи. Там вже завершили  ремонтні роботи в приміщенні Молодавського дошкільного закладу "Сонечко" Привільненської сільської ради.  Наразі громада працює над забезпеченням матеріально-технічної бази для нової групи Молодавського садочку. Вже придбали нові сучасні меблі, та поступово почнуть облаштування приміщень. Тут все організували для комфортного та безпечного перебування діток. В одному приміщенні буде група з ігровою кімнатою. Поруч велика кімната відпочинку.  До садочку також облаштували твердопаливну котельню, та встановили нові котли, які забезпечують усі приміщення теплом.
Нагадаємо, першу групу у селі Молодаво відкрили у грудні 2017 року, там нині виховують 25 малюків різного віку. Тепер садочок матиме дві групи, які зможуть відвідувати понад 50 діток.
Другу групу у садочку відкриють вже восени.
Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації