вівторок, 23 червня 2020 р.

Від залучення до патнерства - секрет дієвої комунікації з молоддю

До успіху ліфта не існує, до будь-якої мети треба добиратися по сходах! Місія кожної громади – створити комфортні умови для розвитку молоді, рівні можливості для започаткування нових стартапів, налагодити комунікацію, щоб зберегти зв'язок. Пандемія перевернула наш світ, люди тепер вибирають для життя безпечні громади, де будуть створюватися цікаві культурні продукти. Ми пропонуємо розглянути дорожню карту взаємодії місцевої влади з молоддю на нашому останньому вебінарі "Від залучення до патнерства - секрет дієвої комунікації з молоддю".


Розглянемо наступні запитання:

- з чого розпочати?

- які кроки потрібно зробити?

- де шукати лідерів змін?

- чому молодіжна рада – незамінний інструмент залучення?

Поділимося секретами довготривалої співпраці, розповімо готові рецепти успішних ініціатив. А ще ви нарешті побачите портрети молоді тих громад, які надіслали нам свої домашні завдання, карту найактивніших учасників наших вебінарів, які готові будувати горизонтальні зв'язки та дієві практики, які можна впроваджувати у малих громадах.

Зареєструватися на вебінар Ви можете до 24 червня включно за лінком:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=5uCZwdpjvkWO6-dSLAFy0f1Zcp0P7ARPryRQstHlx3dUNjc2TklIWUwxWTZFSUc0V0hBWEZGSzhRRC4u

Історії про ваші ініціативи та портрети молоді просимо надсилати на ел.пошту v.kostuk@ukr.net. Також нагадуємо про можливість отримати індивідуальну консультацію до 25 червня у зручний спосіб з нашою тренеркою Вікторією Костюк щодо перспектив розвитку міжнародної співпраці для Ващої громади. Не втрачайте можливостей та долучайтеся до наших ініціатив!

Вебінар відбудеться в рамках реалізації проекту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», що впроваджує Асоціація міст України в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREXв Україні) за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації