четвер, 25 червня 2020 р.

У Сарнах дошкільні навчальні заклади організували ремонти приміщень, поки діти вимушено залишаються на карантині

Про карантинні будні ДНЗ повідомляють на офіційній сторінці Сарненської міської ради.

У період карантину у ДНЗ №1 "Дзвіночок" також провели  ремонтні роботи: встановлено двоє дверей та улаштовано плиткою підлогу харчоблоку, підготовлено комору для зберігання бакалії, встановлені двері протипожежного виходу у групі "Барвіночок". Побілено підвал для зберігання овочів.


До нового навчального року проходять такі роботи: у приймальні групи "Теремок" пофарбовані водоемульсійною фарбою стіни, у групі "Метелики" здійснюється шпаклювання та фарбування водоемульсійною фарбою стін групової кімнати. Придбано та встановлені шафи для роздягання у групі "Теремок".



За період карантину у ДНЗ № 4 “Сонечко» встановили пожежну сигналізацію, провели поточний ремонт 5 групових кімнат, відремонтували музично-спортивну залу. На даний час проводяться ремонтні роботи санвузла групи «Метелик», а саме облаштована нова водо-каналізаційна мережа, залита стяжка під укладання плитки, встановлені два дверні блоки. Проводяться роботи з благоустрою території закладу.


Період карантину у ДНЗ № 6 «Казка» використано для проведення  капітального ремонту фасаду:  встановлено навіси над ганками; починаються роботи по укладанню плитки на ганках. Проведено роботи по усуненню зауважень щодо вимог законодавства у сфері цивільного захисту, пожежної безпеки - замінено вікна шести протипожежних ПК; частково проведено протипожежну сигналізацію; завершуються роботи по ремонту центрального коридору.


Розпочали проведення ремонту методичного кабінету. В 11 групових приміщеннях, музичній та фізкультурній залі, кабінетах завершується косметичний ремонт.

Пофарбовано ігрове обладнання на дитячих майданчиках. Провели роботи з озеленення прилеглої території дитсадка, зокрема посадки молодих саджанців дерев та кущів.

Вихованці та батьки закладу взяли участь: у челенджі «Великдень вдома»; День вишиванки вдома; підготували відео – подарунки до Дня міста.

 Повідомляє Офіс реформ Проєкту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ

За матеріалами Сарненської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації