пʼятницю, 16 березня 2018 р.

Реформа децентралізації найбільше вплинула на сільську місцевість

Таку думку висловив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко під час публічного річного звіту для громадськості.  У своєму виступі Олексій Муляренко коротко зупинився на успішно реалізованих проектах у таких  галузях як  -  освіта, медицина, спорт, туризм, дороги, інвестиції. Не оминув увагою і реформу децентралізації.
«Під час впровадження реформи децентралізації на Рівненщині особлива увага приділяється сільській місцевості, відтак  села отримали великі можливості.  Їх фінансова спроможність щороку зростає, вони самостійно вирішують, які проекти слід  реалізувати першочергово. Громади ремонтують дороги, заклади медицини та освіти, працюють над створенням центрів надання адміністративних послуг, створюють комунальні підприємства, купують транспорт, та облаштовуют вуличне освітлення. Ми спрямовуємо нашу роботу на ефективність громад, а не на кількість» - зазначив Олексій Муляренко.

Олена Семенович




Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації