четвер, 22 березня 2018 р.

Радивилівська громада почала напрацьовувати концепцію безпеки



У Радивилівській громаді заговорили про безпеку громадян.  Там презентували Комплексну програму розвитку безпеки на прикладі Самбірського району Львівської області. Нині проект покликаний зробити подібні напрацюванні і в інших областях. На Рівненщині роботу почали у Радивилівському районі.  Консультанти Проекту Пульс Рівненського відділення АМУ спільно з представниками Центру правових і політичних досліджень СІМ , ознайомили  присутніх із алгоритмом створення таких програм на Львівщині.
Директорка Рівненського відділення АМУ Тетяна Грещук наголосила –« безпека у громаді надзвичайно важливе питання. Адже потрібно проаналізувати усі сфери життя, і залучити до написання концепції безпеки  якомога більше мешканців громади.»  Гості поспілкувалися  з головою громади  та депутатським корпусом. На зустріч прийшли вчителі та громадські активісти. Своїм досвідом з присутніми поділився голова Самбірської районної адміністрації Віталій Кімак.
Радивилівська громада одразу взялася за обговорення проблем, які вони бачать у своєму регіоні.  Обговорили проблеми в освітній галузі, інфраструктурні питання, зясували яка є небезпека на вулицях, тобто де потрібно облаштувати  переходи, освітлення, світлофори. Особливої уваги потребують представники поліції.
Люди у Радивилівській громаді для безпеки також потребують облаштування велодоріжок, кваліфікованих  сімейних лікарів,  безпечне підвезення дітей до школи, та інші проблеми. Далі громада напрацює ще ряд проблем, та випишуть програму безпеки для Радивилівської громади.
Олена Семенович



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації