пʼятницю, 2 березня 2018 р.

Рівняни переймали досвід господарювання Княгининівської ОТГ на Волині






Рівненське регіональне відділення Асоціації міст України  організувало навчальну поїздку «Маршрути успіху»  з обміну досвідом у Волинську область до Княгининівської ОТГ. Учасники зустрілися з головою громади Оленою Твердохліб. Вона розповіла чим унікальна Княгининівська громада, яка розташована неподалік Луцька.


Господарює громада лише другий рік, тут обєдналися Княгининівська сільська рада та Рокинівська селищна рада. Села, які  колись були закинуті, минулого року  почали розвиватися, там кладуть нові дороги, турбуються про освіту та медицину. Минулоріч у громаді зробили 7 км нових доріг, першочергово дороги робили там, де є велике скупченя підприємств, тепер підприємці охочіше платять податки, і навіть перереєструвалися на територію громади. Особливу увагу звернули на безпеку.  На багатьох вулицях встановили вуличне освітлення, щоправда трохи заощаджують кошти,  тому світло вночі вимикають. Заключили договір з охоронною фірмою, яка надає послуги по правопорядку. Охоронці патрулюють найпроблемніші вулиці, а також розносять повістки. Невдовзі встановлять камери відеоспостереження, тоді працювати буде простіше. 





Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації