понеділок, 5 листопада 2018 р.

У Козинській громаді обговорили виконання бюджету


Голова Козинської громади Юрій Костюк під час зустрічі з консультантами Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ обговорили виконання бюджету за 2018 рік. Бюджет виконується, але не такими темпами, як минулоріч, зауважив голова.
Цей факт дещо засмучує громаду, і змушує переглядати свої плани. Однак консультант з бюджетних питань Людмила Кушнер має пояснення такому розвитку подій -  акциз у громаду надійшов менше планових показників, адже у липні-серпні надходжень з акцизу не було. Однак до кінця року їх таки мають перерахувати на рахунки громади, тому ситуація, переконана Людмила Кушнер, має вирівнятися. Подібну ситуацію спостерігають у багатьох громадах Рівненщини.
Проаналізували під час зустрічі і роботу опорного закладу   Козинського НВК. У школі навчається 441 дитина, вже придбали 2 шкільні автобуси, тож дітей із сусідніх сіл довозять на навчання. Школа готова до впровадження НУШ, у філіях налагоджена співпраця з громадою, батьками, учнями.  


 У самій школі вже замінили вікна та двері на енергозберігаючі,  роблять ремонт в актовій залі. Надалі планують  розпочати  капітальний ремонт спортивної зали. Усе відбувається поступово, але зміни уже видно.  


Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації