четвер, 8 листопада 2018 р.

У Крупецькій громаді попри успіхи знають і про свої слабкі місця


Щоб бути успішною громадою потрібно вміти визнавати власні проблеми, лише так їх можна вирішувати, а відтак продовжувати постійний розвиток – таку думку висловив голова Крупецької ОТГ  Віталій Мошкун.  Під час зустрічі з консультантами Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ голова неодноразово наголошував, які проблеми має одна з найуспішніших громад Рівненщини.
У Крупецькій громаді  є чимало підприємств, які потребують робочої сили, однак  людей не вистачає на такі роботи, про тому що зарплатня складає 10-15 тисяч гривень. Віталій Мошкун розповів - сьогодні потрібно  планувати будівництво садочку, адже у Крупці є лише одна група на 25 діток, місць катастрофічно не вистачає. 
Громада вже має план соціально-економічного розвитку,  потребують розробки стратегії розвитку.  Потрібно зробити реконструкцію водогонів, та прокласти каналізацію, в громаді практично немає закладів громадського харчування.
Консультанти переконані – якщо громада знає власні недоліки і промахи, це ознака  того – що є куди рухатися та розвиватися. Тож у всіх починаннях громади  - фахівці усіляко сприятимуть та надаватимуть консультаційну допомогу.   

Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації