четвер, 6 грудня 2018 р.

З нагоди Дня місцевого самоврядування, яке щорічно відзначається 7 грудня, голови ОТГ Рівненщини отримали нагороди


За вагомий внесок у соціально-економічний розвиток територіальної громади подяки від Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана отримали керівники Крупецької та Привільненської ОТГ Віталій Мошкун та Юрій Момотюк.

«Дякую за довіру. Буду і далі працювати на розвиток своєї громади та Рівненщини. Децентралізація – це правильна реформа, яка довела, що прості люди можуть змінювати свою країну», - відзначив керівник Крупецької ОТГ Віталій Мошкун.

 Почесними грамотами облдержадміністрації голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко з нагоди свята, нагородив керівників Козинської, Ярославицької, Мирогощанської, Малолюбашанської об’єднаних громад.
«Приємно, що команда людей, з якими ми розвиваємо Рівненщину більшає та міцніє. Три десятки лідерів змін - голів ОТГ - це наші сильні партнери у реалізації реформ. Саме їх успіхи підтверджують, що децентралізація була правильним рішенням Президента Петра Порошенка. Тим більш приємно чути це від голів громад», - звернувся Олексій Муляренко.
Нагороди від обласної ради вручив перший заступник голови Сергій Свисталюк, їх отримали представники Тараканівської, Млинівської, Деражненської, Острожецької та Локницької ОТГ.  Сергій Свисталюк побажав плідної роботи у розвитку територіальних громад, а також великих бюджетних надходжень для реалізації соціально-економічних проектів.
 Далі представники влади з головами об’єднаних територіальних громад обговорили проблемні питання у розвитку громад, а також переваги об’єднання та що вдалося зробити.
Основне питання, яке цікавило майже всіх представників ОТГ – дорожній фонд області: яким чином його розподіляють на райони та яка перспектива чекає на майбутнє. 
Олексій Муляренко запевнив, що у державному бюджеті на 2019 рік закладено ще більше ресурсів для ремонту доріг особливо місцевого значення, що дасть змогу збільшити динаміку покращення стану доріг у області. 

Голова Асоціації ОТГ Рівненщини, керівник Бугринської ОТГ Сергій Пилипчук зазначив -  2018 рік був відчутний на позитивні зрушення в кожній громаді. 20 років назад ми нічого не могли зрушити з місця. І зараз переваги передачі влади на місця очевидні – децентралізація дозволила провести ремонт і будівництво нових дитячих садків, зробити освітлення в населених пунктах, будувати нові школи та дороги», - відзначив Сергій Пилипчук.
По закінченню круглого столу представники влади висловили всім вдячність за конструктивну роботу.
За матеріалами Рівненської ОДА та облради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації