четвер, 13 грудня 2018 р.

Бізнес-планування діяльності некомерційних медичних підприємств вивчали під час фахової майстерні у Рівному


Одноденна фахова майстерня для представників обласної та районних рад щодо бізнес-планування діяльності публічних закладів охорони здоров’я відбулася у Рівному.  Головну увагу приділили закладам медицини, які перебувають у власності органів місцевого самоврядування. 


Під час роботи майстерні учасникам презентували два основні питання -  законодавче врегулювання діяльності комунального некомерційного підприємства у сфері охорони здоров’я, а також основні кроки бізнес-планування роботи закладів такого типу.


Модератор заходу Костянтин Надутий наголосив -  мова йде про некомерційні медичні заклади, їх робота вже спланована, але законодавство часто змінюється, тому потрібно завжди слідкувати за змінами. Наприкінці заходу учасники обмінялися думками, та висловили свої побажання.  


Захід відбувся в рамках реалізації проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Сам проект впроваджується Асоціацією міст України у партнерстві з Українською асоціацією районних та обласних рад за підтримки USAID.

Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації