пʼятницю, 28 грудня 2018 р.

В Острозі обговорили проблеми бюджетного характеру


В Острозькій міській раді стурбовані втратою доходів на 2019 рік.  У зв'язку із прийняттям рішення Острозької районної ради, щодо перереєстрації бюджетних установ комунальної власності району з міста Острог до сільських рад району.
Через таке рішення місто Острог отримало бюджетну дірку у понад 3 млн. 200 тис. грн. Ці проблеми керівництво міста обговорило з виконавчим директором Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України Тетяною Грещук.  Міський голова Олександр Шикер повідомив - тепер  шість комунальних закладів, насправді розташованих на території Острога, «переїдуть» до Острозького району. Це зокрема КНП «Острозький районний центр ПМСД» , Острозька центральна районна лікарня, КЗ «Острозький районний будинок школяра», КЗ «Острозька централізована система публічно-шкільних бібліотек», КУ «Централізована бухгалтерія комунальних закладів освіти», КЗ «Міжшкільний навчально-виробничий комбінат». 
Тетяна Грещук взяла до уваги усю отриману інформацію для подальшого захисту інтересів органів місцевого самоврядування, в даному випадку міста Острог. Водночас обговорили процес приєднання до міста Острог навколишніх сільських рад, як до міста обласного значення.  Міський голова розповів – що вже вдалося зробити, і яку роботу проробила робоча група. Нині чекають відповіді від навколишніх сіл, які межують з містом.

Офіс реформ, проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації