понеділок, 1 липня 2019 р.

У трьох ОТГ на Рівненщині відбулися перші місцеві вибори


Вчора перші вибори голів ОТГ та депутатів місцевих рад відбувалися в Малинській ОТГ Березнівського району, Бугаївській ОТГ Радивилівського району та Степанській ОТГ Сарненського району. Також додаткові вибори депутатів були в Іваннівській сільській раді до Привільненської ОТГ Дубенського району та Мальованській сільській раді до Млинівської селищної ОТГ.
За попередніми даними у Бугаївській ОТГ  переміг діючий сільський голова Креселюк Валентин Андрійович, у Малинській громаді люди обрали діючого голову  Дімітрова Анатолія Євстафійовича, у Степанській ОТГ переміг новачок  Крот Петро Володимирович.
Напередодні виборів  громади консультували  регіональні консультати АМУ Проекту ПУЛЬС.  Надані рекомендації сприятимуть в організації та проведенні перших сесій у новому статусі, підготовці проектів рішень, інвентаризації майна та інших ресурсів громад тощо.
Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Рівненське РВ АМУ планує нове партнерство з Агенцією розвитку Рівного

Відбулася робоча зустріч виконавчої директорки Рівненське РВ АМУ Тетяни Грещук з керівницею КУ «Агенція розвитку Рівного» Марією Савчук. Під...

Популярні публікації