понеділок, 8 липня 2019 р.

В Привільненській ОТГ облаштовують територію комунального підприємства та тимчасове приміщення пожежного депо


Комунальне підприємство «Господар» та місцева пожежна команда тимчасово будуть сусідами. Власними силами обох підприємств (за фінансової підтримки Привільненської сільської ради) облаштовується база комунального підприємства, будується пожежне депо та облаштовується територія для зберігання будівельних матеріалів, техніки спеціального призначення, облаштовується пункт передрейсового огляду автотранспорту.
Попередні роки Привільненською ОТГ відбулось значне посилення місцевого комунального підприємства технікою спеціального призначення зі змінними видами обладнання.
Нещодавно в громаді розпочали свою діяльність місцева пожежна команда, яка забезпечена технікою та спецодягом. На території комунального підприємства пожежне депо дислокуватиметься до моменту побудови Центру безпеки.

Варто відмітити, що на території Привільненської громади також функціонує добровільна пожежна команда «Фенікс» члени якої, в рамках міжнародного проекту «Вдосконалення системи цивільного захисту в об'єднаних територіальних громадах" пройшли навчання на навчальній базі Рівненського ДСНС та отримали сертифікати державного зразка для здійснення протипожежних заходів. 12-ть добровольців Привільненської ОТГ представляли різні населені пункти громади (Привільне, Молодаво, Іваннє) для швидкого реагування на своїх територіях у випадках надзвичайних ситуацій.

Привільненська ОТГ підтримувала і надалі підтримуватиме належний рівень безпеки та сприятиме розвитку інфраструктури задля забезпечення належного рівня якості життя своїх мешканців.
Повідомляє Привільненська ОТГ



Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Рівненське РВ АМУ планує нове партнерство з Агенцією розвитку Рівного

Відбулася робоча зустріч виконавчої директорки Рівненське РВ АМУ Тетяни Грещук з керівницею КУ «Агенція розвитку Рівного» Марією Савчук. Під...

Популярні публікації