середу, 28 серпня 2019 р.

Гордість Млинівської ОТГ школа №3 - до нового навчального року готова


У Млинівський ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 створили сучасні умови для навчання школярів. Однак є й проблема – напівпорожні приміщення закладу. Голова громади Дмитро Левицький розповів  школа розрахована на 1300 учнів,  а тут навчається лише 460 дітей.  Тому у громаді і надалі працюють над тим, аби провести оптимізацію шкільної мережі – розповів Дмитро Левицький під час прес-туру, який організовано в рамках Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ.



З особливим трепетом про школу розповідає її директор Сергій Яковець. «У нашій школі ми створили комфортні умови для усіх діток та вчителів. У нас обладнані усі внутрішні туалети та санвузли, відремонтовані перевдягальні для уроків фізкультури, там же облаштовані душові. Усі меблі відповідають стандартам.


 Ми маємо дві спортивних зали, у них також проведені ремонтні роботи. У класах нові меблі, у коридорах справжні дизайнерські витвори,однак над створенням малюнків працювали наші вихованці, та діти з художньої школи. 



Кожен коридор нагадує школярам, які тут розміщені кабінети. Є також інтерактивні розваги, класи оснащені сучасним обладнанням та матеріалами. Під час перерви діти можуть відпочивати активно, адже ми маємо 5 тенісних столів, аерохрокей та 3D кінотеатр на 60 людей. 

Кінотеатр запрацював у січні 2019 року. Сюди приходять діти, які відвідують групи продовженого дня. Також проводять  уроки виховання, або й уроки літератури. З бюджету громади на школу виділили близько 800 тисяч гривень. Все інше купували  небайдужі батьки та спонсори» – каже директор Сергій Яковець.


Цьогоріч у школі буде 3 класи першачків, а це 75 діток, для них придбали нові меблі відповідно до вимог НУШ, створили комфортні умови для навчання та відпочинку.


Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації