четвер, 1 серпня 2019 р.

Малинська громада – почала самостійне життя


У Березнівському районі на Рівненщині розпочала самостійне життя перша обєднана територіальна громада  – Малинська.  У громаді вже відбулася перша сесія, під час якої  прийняли рішення про реорганізацію сільських рад, що увійшли у склад громади, визначили виконуючих обов’язки старост, та інші організаційні рішення.  



Консультанти Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ відвідали громаду з робочим візитом. Консультант з правових питань Василь Курилас  розповів усім присутнім про подальші кроки у роботі громади. Надав консультацію щодо реорганізації сільських рад, які увійшли у  склад громади. Відповів на інші проблемні  та нагальні питання функціонування та роботи ОТГ.
Консультант з бюджетних питань Людмила Кушнер  надала роз’яснення щодо виконання бюджетів рад, які об’єдналися, до кінця поточного року. Розповіла про казначейське обслуговування, як  підготуватися до бюджетного процесу 2020 року. 


Експерти презентували роботу Асоціації міст України на місцевому та всеукраїнському рівні. Нині Рівненське регіональне відділення налічує 31 члена організації, та регулярно надає фахову консультаційну підтримку усім органам місцевого самоврядування, у тому числі об’єднаним територіальним громадам. 

Повідомляє Офіс реформ Проекту ПУЛЬС Рівненського РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Тараканівська громада підписала Меморандум про співпрацю з ГО Агенція розвитку громад «Інтонація змін» - відео

У Тараканівському центрі культури та дозвілля с.Рачин сьогодні відбулася важлива зустріч, в результаті якої було підписано Меморандум про сп...

Популярні публікації