четвер, 1 серпня 2019 р.

В Корнинській громаді молодь заохочуватимуть співпрацювати з місцевою владою


Що робити, щоб молодь активніше проявляла себе у житті громади? А щоб краще орієнтувалася у процесах та механізмах участі в прийнятті рішень? І з якого віку цьому варто навчати? Над такими питаннями почали працювати представники Корнинської громади.


Наразі - розробляють проект, у рамках якого, зокрема, навчатимуть молодь комунікувати і співпрацювати з місцевою владою. Ну а найактивніші, в результаті виборів, зможуть потрапити у Молодіжну раду, яка створюватиметься у громаді.


Над такою ініціативою представники Корнинської ОТГ працювали 31 липня в рамках тренінгу «Розвиток місцевих громад, що базується на правах людини. Робота над проектами».
Захід провели експерт ГО «Центр суспільних дій «Сівітас» В’ячеслав Долід та проектна менеджерка Рівненського КВУ Тетяна Кушнірук.


Нагадаємо, Корнинська ОТГ стала учасницею проекту «Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини», який впроваджується РОГО «Комітет виборців України» в рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.
Мережа хабів України
UNDP Ukraine / ПРООН в Україні
Danida
Повідомляє РОГО «Комітет виборців України»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Рівненське РВ АМУ планує нове партнерство з Агенцією розвитку Рівного

Відбулася робоча зустріч виконавчої директорки Рівненське РВ АМУ Тетяни Грещук з керівницею КУ «Агенція розвитку Рівного» Марією Савчук. Під...

Популярні публікації