понеділок, 6 квітня 2020 р.

В Привільненській ОТГ виділили понад 220 000 грн на підтримку медицини


На черговому засіданні депутатського корпусу та виконавчого комітету Привільненської ОТГ офіційно представили поліцейського офіцера громади та внесли зміни до бюджету на 2020 рік. Понад 220 тис.грн – підтримка медицини громади, 20 тис.грн – заходи дезінфекції території ОТГ, а 65 000 гривень виділено для оновлення основних засобів КП «Господар» та ін.
В ході засідання було затверджено проектно-кошторисні документації, що сприятимуть розвитку громади та розглянуто ряд важливих питань щодо недопущення підпалів сухої трави; заходів з протидії поширення коронавірусної інфекції, тощо. 
Водночас у Привільненській ОТГ організували підвіз медиків. Упродовж двох тижнів медичний автомобіль амбулаторії загальної практики сімейної медицини с.Привільне здійснює регулярний підвіз медичних працівників до місць роботи в м.Дубно – с.Тараканів.
Рятувальники Привільненської ОТГ також на сторожі безпеки. Привільненська пожежна команда спільно із Добровольцями проводять змив площадок на території громади у місцях концентрації перебування людей.
За матеріалами Привільненської ОТГ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації