вівторок, 21 квітня 2020 р.

Взаємодопомога – спільна громадська ініціатива проти пандемії!


З перших днів введення в області та місті Корець карантинних заходів з метою запобігання поширення коронавірусу COVID-19 Корецька міська рада активно включилася в роботу.
На позачерговій сесії міської ради на здійснення заходів по боротьбі з вірусом депутатами із бюджету міської ради виділено кошти у сумі 45 000 грн:
- субвенцію для районного бюджету, а саме:
КНП «Корецька ЦРЛ» – 15 000 грн;
КНП «Корецький РЦ ПМСД» – 10 000 грн;
- субвенцію для державного бюджету:
Корецьке відділення поліції – 10 000 грн.
З метою забезпечення виконання профілактичних заходів у місті силами ДПРЧ-15 ГУ ДНС України, Корецької міської ради та КП «Корецьжитловодоканал» постійно проводиться дезінфекція  автобусних зупинок, лавочок відпочинку, дитячих та спортивних майданчиків, баків для ТПВ.

Спільно з підприємцем Оксаною Гурською налагоджено пошиття індивідуальних захисних масок (уже пошито 1200 шт.), які роздано на установи міста – Корецьке відділення поліції, ДПРЧ- 5 ГУ ДНС України, ДЮСШ, інші організації та мешканцям міста.
Колективом міської ради, Жіночої ради при міському голові, підприємцями, учителями Новокорецької ЗШ зібрано 26 комплектів постільної білизни на випадок додаткового обладнання місць для обсервації хворих при КНП «Корецька ЦРЛ».
Корецькому відділенню поліції надано захисні маски, дезінфікуючі засоби та паливно-мастильні матеріали.
 З ініціативи міського голови Людмили Дмитрук при підтримці колективу міської ради, підприємців міста Наталії Дицяк, Редьки Миколи, Галушко Василя, Степанюк Інни, Букати Валерія, Колядюк Тетяни, Грязіної Світлани, Данилюк Лариси, Волохова Миколи, Годун Алли, Шилана Сергія, Приходько Юрія, Пашковської Зої  і магазину «Подільський фермер» зібрано кошти і придбано засоби індивідуального захисту: пластикові маски-щитки захисні – 24 шт., багаторазові захисні костюми – 25 шт., маски медичні багаторазові – 35 шт.,  респіратори FFP1 – 9 шт., антисептик – 5 л. та 40 пар медичних рукавичок. Більшість з цих засобів передано для Корецької підстанції екстренної медичної допомоги.

Медичні працівники сьогодні на передовій і заслуговують не лише на щире «дякую», а й на допомогу в засобах індивідуального захисту. Кожен медичний працівник повинен відчувати, що він не один і не сам у боротьбі з небезпечним вірусом!


За матеріалами Корецької міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації