четвер, 23 квітня 2020 р.

Проєктний менеджмент в умовах COVID-19 видозмінюється, але продовжується

Гощанська селищна рада активно працює над різними розвитковими проєктами та реалізує чимало проєктів за донорські кошти.  Цього разу в Гощанській селищній раді дві перемоги у конкурсах.

1. Від ГО «Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» в рамках проєкту «Організація співпраці малих міст України, громадянського суспільства та експертного середовища у питаннях енергобезпеки» - на розробку в 2020 році Планів Дій Сталого Енергетичного Розвитку та клімату (SECAP), що буде якісною складовою у подальшій роботі розробки стратегії;

 2. Від Лабораторії інноваційного розвитку ПРООН в Україні та Центру розвитку інновацій - в проєкті «Не пали - компостуй», головним завданням якого є ефективно запобігати випалюванню стерні, опалого листя, органічних та інших садових і сільськогосподарських відходів у громаді за допомогою дієвих інструментів.

На даний час проєктні менеджери і далі здійснюють моніторинг грантових пропозицій та конкурсів. З початку року та станом на сьогодні проєктних пропозицій було підготовлено 12. В деяких із них ми будемо змінювати формат, адже фінансування проєктів в умовах поширення вірусу, очікувано, може бути припинено- повідомляють у Гощанській селищній раді.


За матеріалами Гощанської селищної ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації