вівторок, 14 квітня 2020 р.

Рівненські чиновники проводять наради в он-лайн режимі

До роботи в он-лайн режимі переходять у Рівненській міській раді, усе заради безпеки працівників.  Днями провели нараду у сфері житлово-комунального господарства у застосунку Zoom - про це на своїй сторінці написав заступник міського голови Віталій Герман:

"Пандемія коронавірусної інфекції #COVID19 змінила звичне життя рівнян. Тому міська влада має на це реагувати, використовуючи інноваційні засоби телекомунікаційного зв’язку. На фото: фрагмент оперативної наради у сфері житлово-комунального господарства.
Zoom: у всіх на виду. Із розвитком епідемії коронавірусу і переходом мільйонів людей на карантин застосунок Zoom помітно зміцнив свої позиції і де-факто став стандартом для багатьох віддалених працівників" - зазначив на свої сторінці у FB заступник міського голови Віталій Герман.



Нагадаємо, АМУ надала пропозиції законодавчих змін щодо дистанційного проведення засідань місцевих рад  та розробила Методичні рекомендації з організації роботи колегіальних органів  місцевого самоврядування щодо проведення дистанційних засідань.
Повідомляє Офіс Реформ Проєкту ПУЛЬС  Рівненського РВ АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації