пʼятниця, 30 липня 2021 р.

Громади з Рівненщини стали учасниками проекту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні»

Представництво Фонду міжнародної солідарності в Україні оголосило перелік громад, які були відібрані до 2-го етапу конкурсу проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні».  З Рівненщини це 4 громади - Володимирецька селищна рада, Зарічненська селищна рада, Локницька сільська рада та Корецька міська територіальна громада.  Саме в цих громадах протягом липня-серпня 2021 року буде здійснюватись верифікація для остаточного відбору.

фото ілюстративне


15 липня закінчився термін подання заявок від територіальних громад України на участь у конкурсі проєкту «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні», який реалізується Представництвом Фонду міжнародної солідарності в Україні. За результатами підрахунку на розгляд комісії було отримано 249 аплікаційних форм від міських, селищних та сільських рад. Враховуючи, що в цілому, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України на всій території країни було сформовано 1469 територіальних громад, то наразі маємо дуже високий рівень зацікавлення тематикою цивільного захисту - 17% від загальної кількості територіальних громад.
Будь ласка, зверніть увагу, що 2 серпня об 11.00 год. відбудеться онлайн зустріч за результатами розгляду заявок громад, під час якої буде озвучено основні моменти, які можна покращити та які варто враховувати на майбутнє при підготовці документів на конкурси (на що треба звертати увагу при заповненні заявки, дотримання формальних вимог, підготовка мотиваційної частини та ін.).
Участь у заході безкоштовна. Тривалість: 1 год. Охочих долучитись запрошуємо заповнити реєстраційну форму.

Проєкт реалізується Фондом міжнародної солідарності у рамках Програми  "U-LEAD з Європою" і співфінансується програмою польської співпраці задля розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації