понеділок, 12 липня 2021 р.

Привільненська та Авангардівська територіальні громади віднині побратими та партнери

9 липня в ході святкування 93 річниці селища Авангард Одеської області керівниками територіальних громад Привільненська та Авангардівська  було підписано Угоду про побратимство та співробітництво. 



Договір передбачає зміцнення дружніх відносин, започаткування міжмуніципального співробітництва для реалізації спільних проектів соціально-економічного розвитку територій шляхом залучення міжнародної технічної допомоги.

Під час зустрічі Делегація Привільненської громади ознайомилась із роботою відділів, закладів освіти, культури та медицини, Центру безпеки громадян, Центру надання адміністративних послуг для населення та старостатами Авангардівської територіальної громади Одеської області.

Голова Привільненської громади Юрій Момотюк відзначив –«Гордимося започаткованим співробітництвом із однією з найпотужніших громад України та щиро віримо, що зроблений перший крок співпраці громад півдня та заходу України сприятиме в майбутньому досягненню високих результатів з розвитку обох територій.  Щиро радіємо високим досягненням колег та вкотре переконуємось, що самовідданість команди однодумців на чолі з мудрим керівником - запорука успіху та розквіту територій. Дякуємо колегам за відкритість та можливість перейняти досвід роботи однієї з найпотужніших громад України.»

За матеріалами Привільненської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації