середа, 28 липня 2021 р.

У Млинівській громаді відбудеться показ фільмів під зоряним небом

Голова Млинівської громади  Дмитро Левицький зустрівся з ініціативними молодими жителями громади, які прийшли до нього з цікавою ідеєю. Старшокласники наших млинівських шкіл мають бажання проводити разом змістовне та культурне дозвілля. Молоді хлопці та дівчата з різних навчальних закладів хочуть організовувати показ фільмів під зоряним небом на, нині популярній, локації «Колізей» у парку біля стадіона «Колос».


Дмитро Левицький підтримав такий молодіжний задум та запропонував свою допомогу в організації та технічній підтримці кінопоказів. Разом визначили графік сеансів відкритого кінотеатру: щосереди, щоп’ятниці і щосуботи. Чекаємо пропозицій щодо вибору фільмів!
Перший кінопоказ відбудеться вже у середу 28 ЛИПНЯ, просто неба на «Колізеї», відвідувачі побачать фільм "Круелла". Слідкуйте за анонсами!
Спільний перегляд кінофільмів – це гарна можливість до комунікації, живого спілкування та цікавих дискусій. Молодь – це енергія громади, яка змінює життя на краще.

За повідомлення Млинівської селищної ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації