понеділок, 12 липня 2021 р.

Костопіль - святкує День міста

 Рівненське регіональне відділення Асоціації міст Укроаїни з Днем міста вітає сьогодні Костопіль, яке є членом АМУ.  Виконавча директорка Тетяна Грещук візьме участь в урочистостях до Дня міста. 

За повідомленням Костопільської міської ради - вже традиційно доя Дня міста відзначать активних жителів міста.


Цьогоріч звання почесного громадянина міста Костопіль одержав завідувач терапевтичним відділенням Костопільської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування Андрій Лукашевич. Його кандидатуру попередньо було обговорено у трудовому колективі, за нього проголосувала сесія Костопільської міської ради. Андрій Лукашевич завідував відділенням й лікував хворих на коронавірус, коли райлікарня приймала лише таких хворих. Звання «Почесний громадянин міста Костопіль» йому буде вручено - на урочистому заході з нагоди Дня міста.

Відзнаку «За вагомий внесок у розвиток міста і громади» одержить директор Костопільського будинку школярів та юнацтва Зінаїда Дітлашок.


Буде відзначено також найстарішого мешканця громади 95-річного Адама Радчука, який є ветераном Другої світової війни, а також і батьків наймолодшого мешканця, який народиться цього дня.

Одержать відзнаки батьки найбільш багатодітної родини громади Світлана та Богдан Скоцькі, котрі виховують 14 дітей, а також шестеро випускників шкіл громади, які одержали найвищі бали на ЗНО-2021.

Петро Сергійович та Надія Микитівна Коза - подружжя лікарів, яке у шлюбі уже понад 60 років, отримає відзнаку від громади та подарунок. Привітають також і молодят, які тільки-но ступають на рушничок щастя.

Костопільська міська рада запрошує усіх жителів громади на святкові заходи та вечірній концерт.

Рівненське РВ АМУ за матеріалами Костопільської міської ради

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації