середу, 25 березня 2020 р.

Привільненська громада розпочала реалізацію проекту «Творимо майбутню Green-громаду сьогодні» в рамках програми Actiwe Citizens


Проект перебачає озеленення центральної частини Привільного, на що активісти громади виграли грант. Аби підтримати дану ініціативу та привести в належний вигляд цетральну частину громади, Привільненська сільська рада вже  провела роботи із завезення та рівняння грунту. Найблжчим часом будуть облаштовані бордюри та спільно висаджені саджанці сакур, магнолій та інших вічнозелених насаджень.

Облаштування інфраструктури  продовжать  у всіх населених пунктах громади, а вже ниін  Привільненською ОТГ закуплено квіти для висадження на територіях установ комунальної власності громади.

Проект реалізується за фінансової підтримки British Councils, співпраці із ГО "Молодіжна платформа" та Привільненської ОТГ.

Будьмо всі здорові та відповідальні в дотриманні введених обмежень щодо карантину – закликали у сільській раді Привільненської ОТГ.
За матеріалами Привільненської ОТГ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації