четвер, 12 листопада 2020 р.

Нагороджено учасників фотоконкурсу «МАНДРУЄМО ДУБЕНЩИНОЮ»

У місті Дубно відбулося нагородження учасників та переможців фотоконкурсу «Мандруємо Дубенщиною». На захід,т який відбувся у приміщенні Дубенської міської ради,  завітали учні, студенти, вчителі навчальних закладів міста. 

З вітальним словом до присутніх звернулись міський голова Василь Антонюк та начальник відділу культури і туризму Сергій Гавриленко. До нагородження долучився секретар Дубенської міської ради Віктор Недашковський.

Фотоконкурс тривав два місяці, упродовж яких люди різного віку мали змогу подавати свої роботи з зображеннями краєвидів, історичних споруд, людей міста і району. 

До конкурсу долучились 12 учасників. Журі конкурсу розділило їх на три вікові групи, в яких призові місця були розподілені наступним чином: 

молодша вікова група: I місце - Богдана Бірук, II місце - Марія Хайчевська;

середня вікова група: I місце - Каріна Гронь, II місце - Анастасія Гудич, III місце - Арсен Якубов;

старша вікова група: I місце - Вікторія Стецик, II місце - Андрій Мірко, III місце - Оксана Пелих.

Також за участь у фотоконкурсі були нагороджені Яна Кусенко, Віталій Пасько, Олена Олійничук, Діана Пагуба.

Усі діти отримали Дипломи та гарні подарунки. Організаторами фотоконкурсу стали відділу культури і туризму Дубенської міської ради та гурток пішохідного туризму Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради.

 Підготовлено  за матеріалами Дубенської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації