пʼятницю, 27 листопада 2020 р.

Семидубська громада почала роботу у новому складі

У Семидубській громаді на Дубенщині відбулися виїзні консультації в рамках Проєкту  «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС). Консультанти Рівненського  регіонального відділення Асоціації міст України продовжують надавати методичну підтримку для їх успішної  роботи в оновленому форматі.


Консультант з правових питань Рівненського  РВ АМУ Василь Курилас  звернув увагу на першочергові завдання, які нині стоять перед Семидубською громадою. 
Голова громади Микола Ковальчук  розповів – « Ми вже провели перше пленарне засідання першої сесії, у нас є два старостинські округи Гірники та Соснівка, тож там не складно обрати старост, натомість Майданівці поки будуть без старости, адже ця сільська рада до нас приєдналася щойно. Активно працюємо над Статутом громади, плануємо створення фінансового відділу, і звісно вже працюємо над плануванням бюджету» - наголосив Микола Ковальчук.

Василь Курилас в свою чергу  надав роз'ясення щодо подальших дій та  щодо першочергових рішень на другому пленарному засіданні першої сесії. 

Нагадаємо - Асоціація міст України презентувала власний Практичний посібник для громад, електронна версія якого доступна за посиланням на сайті АМУ: https://bit.ly/3nHXTQJ
Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації