середу, 25 листопада 2020 р.

Команда консультантів Рівненського РВ АМУ провела виїзні консультації у Смизькій територіальній громаді на Дубенщині

В рамках проєкту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) фахівці Рівненського  регіонального відділення Асоціації міст України продовжують проводити виїзні консультації у громадах та надавати методичну підтримку для їх успішної  роботи в оновленому форматі.

Під час зустрічі з представниками громади, консультант з правових питань Рівненського  РВ АМУ Василь Курилас  у першу чергу  акцентував увагу на їх перевагах.  Смизька громада вже кілька років має старостинські округи, тож призначення старост у цій громаді буде в межах закону – наголосив Василь Курилас.  Далі надав роз'ясення щодо подальших дій та  щодо першочергових рішень на другому пленарному засіданні першої сесії. 


Голова громади Олександр Федоров розповів –«Першу сесію нової ради ми провели 13 листопада, вже затвердили секретаря ради, заступників голови та виконавчий комітет. Нині триває робота над створенням Фінансового відділу, вагаємось щодо створення комунального закладу Центр надання соціальних послуг. Проблемними для нас залишаються земельні питання особливо у частині проведення аукціонів. Вцілому робота ради налагоджена у звичному режимі» -  розповів Олександр Федоров. 

Нагадаємо - Асоціація міст України презентувала власний Практичний посібник для громад, електронна версія якого доступна за посиланням на сайті АМУ: https://bit.ly/3nHXTQJ

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації