четвер, 3 червня 2021 р.

Дитсадок «Веселка» відкрили у Малолюбашанській громаді

У Міжнародний день захисту дітей у селі Новий Берестовець Малолюбашанської територіальної громади на Рівненщині відбулось відкриття дитсадка "Веселка".


Як розповіла перша заступник Малолюбашанської ОТГ Світлана Ковальчук цей садок це мрія Віктора Талащука. Мрія, яку він, на жаль, не побачив.



Ми продовжуємо діло Віктора Флоровича Талащука, ми виконаємо усе, що обіцяв і розпочав наш голова ОТГ. Сьогодні ми відкриваємо чудовий садок, в середині зроблено якісний ремонт, нові меблі, розвиваючі іграшки, новий харчоблок. Ми зробили це разом! Сили об‘єднали депутати громади, члени виконкому, батьки, спонсори, працівники сільської ради та будівельники. Тут навчатимуться дітки з 5 сіл. Це була мрія Віктора Талащука, - розповіла Світлана Ковальчук.


У дитсадку дві групи на 50 дітей. Його відвідуватимуть не лише дітки з Нового Берестовця, а й довозитимуть шкільним автобусом із сіл Маща, Глажева, Кам'яна Гора, Лісопіль.

На ремонт в приміщенні, придбання меблів, інвентарю, матеріалів витратили 3,1 мільйона гривень коштів громади.


Повідомляє ЧаРівне.інфо


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації