середа, 9 червня 2021 р.

Гощанська громада приєдналася до проекту «Подолання цифрової освітньої нерівності»

Гощанська громада стала приєдналася до проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності», який реалізує  Асоціація міст України у співпраці з Міністерством цифрової трансформації та ГО «Центр успішних реформ наші діти».

Гощанській селищній раді було вручено сертифікат на обладнання сучасними електронними освітніми ресурсам 8-ми кабінетів початкової освіти, 3-ох кабінетів математики, які будуть встановлено в загальноосвітніх закладах Гощанської громади.

Документи на отримання технічного оснащення, вартість якого становить 800 тис.гривень, були вручені сьогодні радником із питань інновацій та цифрової трансформації АМУ Євгеном Халімоном.


Євгеній Халімон наголосив, що цифрова трансформація освіти є одним з головних пріоритетів в діяльності Мінцифри, Асоціації міст України та органів місцевого самоврядування. Реалізація даного проєкту сприятиме підвищенню рівня надання освітніх послуг у громаді.


Секретар селищної ради Дмитро Ткачук зауважив, що проєкт відкриє нові можливості для Гощанської освіти та допоможе освітянам у самовдосконаленні та навчанні новим цифровим технологіям учнів.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС за матеріалами Гощанської селищної  ради 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації