середа, 30 червня 2021 р.

ГО "Ділові українські жінки" у Рівному очолила Марія Паливода

Представництво відомої в Україні громадської організації «Ділові українські жінки» (ДУЖ) у Рівненській області має тепер нового президента. Ним стала лайф коуч IPS, ментор, організатор івентів, координатор Першої у Рівному модної Події FASHION TIME Марія Паливода.
Марія Паливода
ВІДЕО

Наталія Нетовкіна

Раніше рівненський осередок очолювала Анна Радько, відома на Рівненщині як віце-президент із маркетингу Народного Клубу “Верес”. Нову керівницю рівненського ДУЖ представили на традиційному заході організації “Ранкова кава ділової жінки”, під час якого відбулася самопрезентація кожної учасниці й обмін корисними бізнес-контактами та соціальними ініціативами, а також розіграш подарунків від партнерів заходу та головного призу – вишуканої прикраси від Ювелірного дому ZARINA. Адже засновницею та ідейною натхненницею ДУЖ є власниця Ювелірного Дому ZARINA Наталія Нетовкіна.


Марія Паливода: “ДУЖ – це про об’єднання і, звичайно, об’єднуючи свої знання, свої зусилля ми можемо створити щось спільне, щоб допомогати іншим, тим хто цього потребує. Моя діяльність зараз тісно пов’язана із жінками, їх самореалізацією і особистим розвитком. Тому обов’язково будуть проекти для жінок і про жінок”, – каже Марія Паливода та додає, що обов’язково буде розвивати діяльність організації на Рівненщині, а також сприяти залученню рівненських ініціатив до всеукраїнських проектів клубу. На разі першочерговим завданням рівненського осередку є формування, що об’єднає ініціативних та відповідальних рівнянок, які разом зростатимуть не лише професійно, а й реалізовуватимуть благодійні та соціальні ініціативи.
Оксана Ігас

ГО “Ділові жінки України” була створена 12 років тому і за цей час реалізувала десятки проектів.
Метою діяльності всеукраїнською організації «ДІЛОВІ УКРАЇНСЬКІ ЖІНКИ» є підвищення рівня духовності, національної свідомості, громадської активності та особистої відповідальності громадян, організацій і населення загалом, утвердження у суспільстві загальнолюдських цінностей. А також об’єднання навколо цієї мети самодостатніх, освічених, толерантних, мислячих, ініціативних, відповідальних ділових жінок, які досягли успіху в різних сферах життя та готові інвестувати свої часові, матеріальні, інтелектуальні ресурси в розвиток України, її державних і суспільних інституцій та громадян.

Прес-служба ДУЖ у Рівненській області

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Ґрантова програма «єРобота: Своя справа» - успішно реалізується у Корецькій громаді

За підсумками реалізації Державної грантової програми «єРобота: Своя справа»  протягом 4 місяців 2024 року вже 16 підприємців нашої громади ...

Популярні публікації