середа, 9 червня 2021 р.

У Сарненській громаді створять молодіжну раду

У Сарнах відбулось  засідання ініціативної групи з підготовки установчих зборів щодо формування складу молодіжної ради при Сарненській міській раді. 


 Участь у заході взяв керуючий справами міськвиконкому Вячеслав Шимко, представники інститутів громадянського суспільства, старостинських округів та ГО "Молодіжна громадська організація "СМАРТ".

Активно й зацікавлено обговорили питання доцільності створення молодіжної ради та її діяльності. Також, визначили критерії рейтингового голосування, за якими кандидати, що виявили бажання увійти до складу молодіжної ради, будуть проходити відбір. А ще розробили  анкету, яку необхідно подати молоді для участі в установчих зборах.

Засідання провели за ініціативи відділу культури та молодіжної політики управління культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради.

Нагадаємо, Молодіжна рада - це інструмент молодіжного “голосу”, який дає можливість почути молодих людей. Це консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування із представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики на місцях.

Молодіжна рада у Дядьковичах

Нині громади Рівненщини активно впроваджують Молодіжні ради на своїх територіях, зокрема у квітні з’явилася Молодіжна рада у Дядьковицькій громаді.  


Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС за матеріалами Сарненської міської ради 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації