пʼятниця, 11 лютого 2022 р.

На проведення обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад потрібно 5 млн. грн

Рівненське РВ АМУ звернулося до голови Рівненської ОДА та голови обласної ради з проханням при внесенні змін до бюджету Рівненської області на 2022 рік передбачити кошти на проведення щорічного обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад у сумі 5 мільйонів гривень.


Виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук зазначила – «У попередньому році на даний конкурс було передбачено 2 млн.грн. громадам вдалося реалізувати чимало хороших розвиткових проектів, які сприяють покращенню добробуту у громадах, особливо сільських територій. Цього року громади подали понад 80 проектних пропозицій, відтак цієї суми нині не достатньо, тому ми звертаємося до вищого керівництва з проханням збільшити загальний фонд проекту до 5 млн.грн» - розповіла Тетяна Грещук.


"Загалом кошти на свої ініціативи в 2021 році отримали Здовбицька, Шпанівська, Великоомелянська, Привільненська, Олександрійська, Бугринська, Деражненська, Миляцька, Острожецька, Демидівська, Радивилівська (на два проєкти), Здолбунівська та Острозька громади", - розповів директор департаменту економічного розвитку ОДА Костянтин Мокляк в попередніх інтерв’ю. 

Нагадаємо, діяльність Рівненського регіонального відділення Всеукраїнської Асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України», як і Асоціації міст України в цілому зосереджуються на основній ідеї  підтримки та розвитку місцевого самоврядування в Україні, захисту законних прав та інтересів міст-членів АМУ.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації