четвер, 17 лютого 2022 р.

У Гощі обрали генерального директора КНП «Гощанська багатопрофільна лікарня»

Відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства «Гощанська багатопрофільна лікарня» Гощанської селищної ради.

Конкурсна комісія у складі дев'яти осіб (три представника від засновника, три представника від трудового колективу відповідного закладу та три представника з громадського об’єднання) заслухала презентації конкурсних пропозицій претендентів на вищезазначену посаду: Василя Ковалюка та Галини Козяр-Грицак.


Після презентацій пропозицій з кожним претендентом комісією були проведені співбесіди у вигляді запитань та відповідей.

За результатами обговорення членами конкурсної комісії презентацій та співбесід було поставлено на голосування почергово кандидатури претендентів.

За результатами голосування комісією прийнято рішення внести голові Гощанської селищної ради подання про призначення на посаду генерального директора КНП «Гощанська багатопрофільна лікарня» Гощанської селищної ради, кандидатуру - Галину Козяр-Грицак.  До цього пані Галина працювала на посаді головного лікаря.

За матеріалами  Гощанської громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації