понеділок, 11 червня 2018 р.

Кадровий голод і досі відчуває Бабинська ОТГ

Бабинська громада вже третій рік господарює, а й досі відчуває кадровий голод.  Про це консультантам Проекту ПУЛЬС під час зустрічі розповів голова громади Олег Гречич. Нині гостро стоїть питання із фахівцями у різних галузях. Зокрема громада потребує сімейного лікаря. Потребують фахівців – спеціаліста з культури, спеціаліста по освіті та спорту, юриста а також керівника фінансового відділу. Олег Гречич розповів  - робота цих фахівців потребує високої кваліфікації, і хоча громада знаходиться неподалік міста, все ж людей немає.


В інших питаннях – громаді все вдається. Самі вирішують нагальні проблеми, які виникають. Нині вже підготували пакет документів для будівництва амбулаторії в рамках проекту Світового банку.  Однак побоюються, щоб вони не втратили актуальності, інакше  доведеться переробляти, особливо кошторисні розрахунки. 




Під час зустрічі обговорили й інші проблемні питання – щодо надходжень у бюджет громади від місцевих підприємств, а також про плани на майбутнє.


Повідомляє Офіс реформ проекту ПУЛЬС Рівненського РВ Асоціації міст України

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації