пʼятницю, 22 червня 2018 р.

Громади Рівненщини обмінюються досвідом громадської активності


Смизька центральна бібліотека, відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Смизької селищної ради зустрічали представників Демидівської та Радивилівської ОТГ у бібліотечній креатив-лабораторії "Від демократії в бібліотеці до демократії в громаді". Під час заходу обмінялися досвідом роботи, презентували свої вже успішні проекти і заходи та розглянули нові можливості для сучасних бібліотек. 


Бібліотекарі Смизької центральної бібліотеки презентували власний досвід роботи та враження від бібліотек Тернополя, де нещодавно перебували із робочим візитом. Активістам вдалося визначити грані співпраці бібліотек і громади, що є основою для успішної діяльності бібліотек під час процесу децентралізації. 


Вікторія Денисюк, учасник команди КРОК ознайомила з роботою Молодіжної ради та функціями які вона виконує.  Сергій Щербатюк начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Демидівської селищної ради розповів про центри суспільної активності в ОТГ та поділився успішним досвідом по написанню та реалізації проектів, що допомагають розвиватися бібліотекам Демидівської ОТГ. 


Організатори переконані - зустріч принесла багато позитивних емоцій та корисної інформації для усіх учасників, та стала місточком для подальшої співпраці та обміну досвідом.



Повідомляє Смизька бібліотека

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації