пʼятницю, 3 серпня 2018 р.

Місто Дубно відсвяткувало свій 918 День народження

Гучне святкування Дня міста Дубно розпочалося ще вранці святковим богослужінням  у Свято-Іллінському соборі у день святого Іллі. 



Офіційна частина святкування Дня міста Дубно з привітальною частиною відбулася у Дубенській міській раді. Привітали Дубенчан -  Консул Республіки Польща, представники міст-побратимів з Польщі, Тернопільської та Волинської областей,   та міст Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України.    Вітальну адресу від голови Асоціації міст України Віталія Кличка вручив  особисто  виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан.










До 30 річчя міжнародної співпраці з містами побратимами у Дубно відкрили Алею міст-побратимів. Тут представлені усі мста з якими співпрацює місто, їх прапори та сіті-лайти на яких розміщена інформація про партнерів.  




 Ще однією родзинкою свята стало відкриття алеї дерев’яних фігур «Чотири пори року». Над їх виготовленням понад чотири місяці працював місцевий майстер – Микола Бондарчук.





Гості які приїхали на святкування дня міста були у захваті від периферійного містечка.
 

Окрім того містянам організували ряд інших святкових заходів.  У Дубні відбувся футбольний поєдинок за Кубок міського голови, меломанів розважали інструментальними мелодіями на Фестивалі духовної музики.  



Майдан Незалежності перетворився на справжнє дитяче містечко з безліччю цікавих атракціонів, солодощів, сувенірів, вистав. Упродовж дня діяли  виставки картин, фотографій та інших виробів ручної роботи.





В рамках святкування нагородили трьох багатодітних мамусь, та вручили їм звання мати-героїня.  



Завершилося свято опівночі святковим концертом за участі відомих гуртів.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Рівному обговорили потреби та проблеми доступності допомоги для ВПО

30 квітня у Рівному відбулася перша адвокаційна зустріч з метою обговорення потреб та проблем доступності допомоги для ВПО та напрацювання м...

Популярні публікації