середу, 21 жовтня 2020 р.

Довгошиївський старостинський округ один з найбільших в Млинівській ОТГ

Децентралізації 5 років.  Ми вирішили поглянути на зміни у старостинських округах громад, які спробували жити самостійно. Знайомтесь – Млинівська ОТГ,  Довгошиївський старостинський округ.


Лише тут з усіх старостатів є опорний заклад - Довгошиївський навчально-виховний комплекс. За останні роки значно зміцніла матеріально-технічна база цього освітнього закладу, адже тут встановлено 22 металопластикові вікна, крім поточних щорічних ремонтів, проведено ремонти актової зали, спортзалу, облаштовано душову кімнату та туалет біля спортзалу. Замінено електроплиту на кухні, освітлення по коридорах, повністю замінено на сучасні комп'ютери в комп'ютерному класі, придбано 14 телевізорів, 14 ноутбуків,  2 мультимедійних комплекси.

Дитячий садок знаходиться в приміщенні школи, там теж створено комфортні умови для перебування малят.

У старостинському окрузі є шкільний автобус для підвозу дітей до опорного закладу з Посниківського та Пітушківського старостинських округів.

Спільними зусиллями односельчан, працівників селищної ради, підприємців, депутата селищної ради зроблено волейбольний майданчик, завершується встановлення спортивного майданчика із тренажерами та дитячого ігрового комплексу.

Нещодавно розпочали ремонтні роботи в амбулаторії загальної практики сімейної медицини с. Довгошиї. На даний час завершено капітальний ремонт у вбиральні, встановлено пандус.

Для безпечного пересування жителями у вечірній час, по селу встановлено вуличне освітлення. 

Частково зроблено біло-щебеневе покриття по вулиці Ровенка , підсипано щебінь на сільську греблю, прогрейдеровано грунтові дороги. Також встановлено зупинки для громадського транспорту.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС за матеріалами Млинівської громади 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації