понеділок, 26 жовтня 2020 р.

АМУ запрошує громади до проєкту з розробки гендерного паспорту

 Асоціація міст України в рамках проекту «Підвищення рівня відкритості, прозорості та залученості в діяльності Асоціації міст України», який фінансується Радою Європи, оголошує конкурс на відбір громад для отримання безкоштовної консультативної підтримки під час розробки гендерних паспортів.

Якщо Ваша громада самостійно розробляє гендерний паспорт або планує його розробляти, запрошуємо Вас взяти участь у конкурсі та просимо до 28 жовтня 2020 року включно заповнити гугл-форму за посиланням: https://forms.gle/5PgzS8hwyKauoBsz5.

Онлайн форму може заповнити одноразово лише один представник територіальної громади.

Звертаємо Вашу увагу, що експерти проведуть серію зустрічей та навчань (фізично або дистанційно в залежності від ситуації з COVID-19) з представниками відібраних міських рад з метою їх методологічної підготовки для розробки гендерного паспорта.

У разі виникнення запитань просимо звертатися до Юлії Бандури, координатора з міжнародної діяльності АМУ. Електронна пошта: y.bandura@auc.org.ua


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації