пʼятницю, 23 жовтня 2020 р.

У Млинівській громаді створили мистецьку вуличну резиденцію

Мистецька вулична резиденція у Млинові - особливе місце творчості та креативу. 

Місце, де надихаєшся історією роду Ходкевичів та запалюєшся на нові ідеї.


Поєднуючи історію та інновації, на території садиби князів Ходкевичів ХVІІІ століття (в приміщенні якої розташовано МЛИНІВСЬКИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ), команда створила новий подієвий майданчик для проведення різноманітних культурних та освітніх заходів. На території парку встановили туристичні інформаційні стенди, облаштували локацію лавками та смітниками, придбали вуличні меблі, намети та технічне оснащення для проведення різноманітних заході під відкритим небом. 

Організатори кажуть -  Дітлахи були в захваті від нового формату занять, а ми спробували себе ролі акторів, а дехто і в ролі екскурсовода. Нині триває найцікавіший етап – створення  матеріалів промоції Палацу Ходкевичів. 

Проєкт реалізовує Млинівська селищна рада у партнерстві з ГО «Агенція сталого розвитку міста» та Рівненська обласна державна адміністрація, у межах Обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Рівненщини.

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС за матеріалами ГО «Агенція сталого розвитку міста»


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації