пʼятницю, 22 січня 2021 р.

Костопіль планує стати найкращим малим містом України (відео)

Костопіль живе у новому статусі - територіальної громади. Сьогодні відбулося виїзне засідання Рівненського РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС у м. Костопіль.  Фахівці зустрілися з міським головою, його заступниками та працівниками міської ради. 


Обговорили проблемні питання передачі майна у комунальну власність громади з районної власності. Консультанти роз'яснили правові засади реорганізації та переведення людей на роботу у комунальні заклади.   

Олександр Коваль - перший заступник міського голови Костополя (відео)
Консультантка з бюджетних питань Людмила Кушнер надала поради про розрахунки з колишніми працівниками сільських рад, які нині увійшли у склад Костопільської територіальної громади. 


Нині у Костополі вже спланували штатний розпис, так у 2021 році у штаті міської ради буде 75 працівників. "Ми плануємо запустити центр надання соціальних послуг, перепрофілюємо деякі заклади, та залишаємо 4 старости на села, а їх у нас майже три десятки, віддалені робочі місця старост інтергуємо з роботою ЦНАПу, який запарацює у громаді вже у лютому" -  розповів перший заступник міського  голови Олександр Коваль. 

Водночас наголосив - "Ми не хочемо робити тимчасових рішень, робимо усе стратегічно, а це викликає нині соціальний спротив громади. Але ми перш за все працюємо на позитивний результат."

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації