понеділок, 1 лютого 2021 р.

Козинська громада має амбітні плани розвитку

Виїзна зустріч-консультація відбулася у Козинській громади. Консультанти Асоціації міст України в Рівненській області зустрілися з головою Козинської громади Іваном Школярем. Захід організовано в рамках проєкту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» ПУЛЬС USAID. 



Спільно з регіональними консультантами АМУ обговорили організаційно-правові аспекти у роботі громади.  Козинська громада залишилася у своїх межах, тому зосередили свою увагу на розвиток громади. 

Виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук нагадала про можливості залучення позабюджетних коштів, грантів, які варто залучати як додатковий ресурс на комплексний розвиток територій та інфраструктури громади.  

Консультант з правових питань Василь Курилас та консультантка з бюджетних питань Людмила Кушнер роз’яснили питання бюджету, кадрові питання, обговорили питання міжмуніципального співробітництва громад, як планувати роботу з платниками податків та місцевим бізнесом.  Голова громади Іван Школяр розповів про плани громади, зокрема що хочуть створити центр безпеки за вільні залишки коштів, обговорили які є законодавчі підстави для підтримки громади великими платниками податків. 

Фахівці надали роз'яснення на інші запитання, котрі виникають у процесі роботи громади. 

Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації