середу, 17 лютого 2021 р.

Проблеми та успіхи громад обговорили під час Колегії Рівненської ОДА

Сьогодні в НУ «Острозька академія» проходить виїзне засідання колегії облдержадміністрації під головуванням очільника області Віталія Коваля.


Участь у виїзному засіданні Колегії бере також виконавча директорка Рівненського РВ АМУ Тетяна Грещук, присутні також голова обласної ради Сергій Кондрачук, голови територіальних громад, керівництво Рівненської ОДА, районів, податківці та силовики.

На початку засідання Віталій Коваль подякував головам територіальних громад, які виявили високі управлінські якості та відповідально поставилися до ліквідації наслідків негоди й оперативно забезпечили усунення переметів та відновлення прохідності комунальних доріг.

«Зіткнувшись з негодою, голови Бабинської, Бугринської, Дядьковицької, Клеванської, Володимирецької, Радивилівської, Дубенської та Дубровицької територіальних громад проявили себе як високопрофесійні спеціалісти в управлінні», - відзначив Віталій Коваль.


Під час роботи також обговорили: 

- Підсумки роботи галузей господарського комплексу області (в тому числі міста Рівного), виконання місцевих бюджетів за 2020 рік.

- Стан фінансово-бюджетної дисципліни.

- Організацію роботи соціального захисту населення в територіальних громадах.


Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках проєкту ПУЛЬС за матеріалами Рівненської ОДА


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації