вівторок, 23 лютого 2021 р.

У Гощі популяризують місцевих письменників

У Гощанській центральній районній бібліотеці відбулася зустріч з місцевими письменниками, членами літературно-мистецького об’єднання «Веселка». 


Гощанський селищний голова Микола Панчук привітав письменників-ювілярів - Валентину Величко, Дмитра Грибчука, Петра Гуменюка та подякував за їх творчість, великий вклад у розвиток літературно-мистецького життя громади, а також за те, що вони являються прикладом для молодого покоління, мотиваторами, саме тими вчителями та наставниками, які закладають любов до слова, мистецтва, творчості.



Відзначено на літературній зустрічі й найактивнішу читачку бібліотеки. В січні нею стала Карина Нестерук. 

В форматі заходу були розглянуті й організаційні питання літературно-мистецького об’єднання «Веселки», зокрема обрано секретаря літературно-мистецького об’єднання - завідувачку відділом інформаційних технологій та обслуговування користувачів центральної бібліотеки Катерину Кісліціну. 


Митцям були презентовані відео-вітання та адресовано багато щирих, теплих побажань. А кожен з них в свою чергу поділився цікавими історіями, віршами, спогадами про життя і творчість.

Не залишилась без подарунків і бібліотека. Микола Панчук презентував книги Петра Герасимчука "Злочини Москви" та Вахтанга Кіпіані "Справа Василя Стуса". А місцевий письменник та краєзнавець Спиридон Кравчук подарував власні твори.


Повідомляє Рівненське РВ АМУ в рамках Проєкту ПУЛЬС (USAID)

За матеріалами Гощанської селищної ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації