понеділок, 13 вересня 2021 р.

Села Здолбунівської міської територіальної громади підготували свої ідеї на Громадський бюджет

На Громадський бюджет свої ідеї подали три села Копитківського старостинського округу. Триває прийом проєктів за програмою Громадського бюджету Здолбунівської громади. Нині запропоновано уже шість пропозицій.  Днями Громадський бюджет поповнився трьома новими ідеями у категорії “сільський”.

Зокрема, Новосілки хочуть “Майданчик Здоров’я”, з бюджетом проєкту – 89000 гривень. Однією із проблем жителів села Новосілки є відсутність спортивного майданчика для проведення дозвілля 66-ти дітей, та відпочинку батьків. Другою, не менш важливою проблемою є те, що село знаходиться віддалено від міста. Діти не мають можливості доїхати до спортивних шкіл та займатися спортом. А також і доросле населення немає можливості займатися спортом. Реалізація цього проекту дасть змогу усім охочим займатися спортом і гарно проводити вільний час.

У Копиткові хочуть “Копитківську гаївку” за 74000 гривень. За словами автора, цей проєкт –  перший етап реалізації повноцінного громадського простору села Копиткове. Ним є задоволення мінімальних потреб дітей та молодих матерів у ігровому просторі для дітей віком до 13 років. В межах цього проєкту буде проведена підготовка майданчику та закупівля і монтаж необхідного ігрового обладнання.


А у Новомильську хочуть спортивний майданчик “Олімпієць”. Розчищення футбольного поля від зрізаних дерев для роботи та проведення уроків фізкультури всіх учнів Новомильської ЗОШ та проведення вільного часу для молоді села. А також можливістю потреби проведення змагань з футболу та інших видів спорту.

За матеріалами Здолбунівської міської ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації