четвер, 2 вересня 2021 р.

Опалювальний сезон у Рівному розпочнеться вчасно – Олександр Третяк

У Мінрегіоні відбулася робоча зустріч очільників міст з Олексієм Чернишовим – головне питання  - підготовка до нового опалювального сезону. У роботі взяли участь виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан, міський голова Рівного Олександр Третяк, міський голова Дубно Василь Антонюк, голова Здолбунівської міської громади Владислав Сухляк. 


Під час роботи обговорили підготовку до нового опалювального сезону, питання тарифів, та домовились про комфортні умови перехідного періоду нових тарифів на опалення  для населення. Усі напрацювання будуть розглянуті на правлінні АМУ 8 вересня. 

Олександр Третяк зауважив – «Підготовка до нового опалювального сезону і тарифи на тепло обговорювали на нараді в Мінрегіон з міністром Олексієм Чернишовим. Опалювальний сезон не за горами, і як влада міста ми маємо забезпечити комфорт, тепло і затишок в оселях рівнян. Досі залишається відкритим тарифне питання, адже Уряд поклав відповідальність за встановлення тарифів - на місцеве самоврядування, і мери міст стоять перед дилемою, як залишити ціни на тепло для населення на рівні минулого опалювального сезону при теперішніх умовах вільного ринку газу.»

Повідомляє Рівненське регіональне відділення АМУ

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації