четвер, 2 вересня 2021 р.

«Сумлінні платники податків - успішна громада» зустріч з нагоди Дня підприємця

Ефективність дерегуляції бізнесу. Очікування підприємницької спільноти та законодавчі реалії сьогодення!? Чи багато в нинішньому діловому кліматі виживає сумлінних платників податків? Ці та інші теми обговорили сьогодні під час зустрічі «Сумлінні платники податків -  успішна громада» з нагоди Дня підприємця.


Відповіді на питання, що хвилюють бізнес, надали  керівники регіональних підрозділів податкової, митної служби, органів Держпраці, фонду держмайна та державної регуляторної служби. Учасники  обговорили актуальні питання державного нагляду та контролю за діяльністю бізнесу. Відбувся конструктивний діалог суб’єктів господарювання, влади, науковців, експертів, громадських діячів щодо пріоритетів бізнесу, які визначають коло проблемних питань розвитку малого і середнього підприємництва в податковій та бюджетній сферах, економіці, адмініструванні, фінансовому секторі та регуляторній політиці.


Участь у засіданні взяли представники Рівненського регіонального відділення АМУ, водночас  підготувалися до  підписання «Меморандуму соціального партнерства».

Під час зустрічі нагородили переможців рейтингу «Сумлінні платники податків – 2020» в окремих номінаціях. 



Спільно обговорили проблемні питання та пропозиції з практики та перспектив розвитку підприємницької діяльності.







Повідомляє Рівненське РВ Асоціації міст України


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

Всеукраїнську історико-краєзнавчу конференцію планують провести у Гощанській громаді

Гоща готується до проведення другої Всеукраїнської історики-краєзнавчої конференції «Крізь віки: історія та культура Гощанського краю». Темо...

Популярні публікації