понеділок, 18 жовтня 2021 р.

У Дядьковицькій громаді вирощуватимуть енергетичну вербу

14 жовтня представники групи компаній «Укртепло» підписали меморандум з Дядьковицькою сільською радою про співпрацю у напрямку вирощування енергетичних культур.


 У Рівненській області це перша ініціатива з промислового вирощування енергетичної верби та суттєвий крок до запровадження відновлюваних джерел енергії в громаді.

Проєкт передбачає залучення до вирощування енергетичних культур сотні гектар землі, які не використовуються у сільськогосподарському виробництві.


- Ми сьогодні починаємо проект, який є складовою стратегії «Зелений перехід». Метою якого є зменшення споживання газу в майбутньому на 50%. Ми плануємо висадити в Дядьковицькій громаді близько двох мільйонів дерев (!) енергетичної верби. Щоб забезпечити потреби теплової генерації «Рівнетеплоенерго». - сказав засновник компанії «Укртепло» Іван Надєїн.

Для Дядьковицької громади така співпраця створюватиме не лише нові робочі місця та додаткові надходження до бюджету громади, а й супроводжуватиметься участю наших партнерів у реалізації соціальних проєктів та формуватиме позитивний імідж громади.

- Для нашої громади це великий плюс - можливість розвитку в напрямку енергоефективності та економічного процвітання. Ми вдячні нашим партнерам, що обрали саме нас. - зазначила Дядьковицький сільський голова Людмила Вітковець.

Сподіваємося, що усі завдання меморандуму будуть виконані, а цілі співпраці досягнуто.

За матеріалами Дядьковицької громади


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації