понеділок, 4 жовтня 2021 р.

У Гощанській громаді відбулася робоча зустріч в рамках проекту «Діємо для здоров’я»

У Гощанську селищну раду  завітали представники україно-швейцарського проєкту «Скорочення поширеності факторів ризику неінфекційних захворювань в Україні», учасником якого на конкурсній основі стала Гощанська громада. 

Цей проєкт має на меті зменшити тягар хвороб та запобігти передчасній смертності, а також підвищити тривалість життя чоловіків та жінок шляхом запровадження інтегрованого підходу до профілактики, лікування та контролю неінфекційних захворювань. Головний акцент на профілактиці серцево-судинних захворювань, цукрового діабету та зниження поширеності факторів ризику.


Гощанський селищний голова Микола Панчук керівники закладів медицини та освіти, разом із медиками Університетських клінік Женеви, консультантами Світового Банку та українськими координаторами проєкту обговорили актуальний стан справ із профілактики неінфекційних захворювань у громаді та можливі кроки для його вдосконалення; ідеї для міні-гранту, які можуть бути реалізовані за підтримки проєкту. 

Селищний голова Панчук Микола привітав гостей та коротко розповів про нашу громаду.


В ході даного візиту, представники Україно-швейцарського проекту «Діємо для здоров’я» ознайомились з проблематикою нашої громади, відвідали Гощанський центр первинної медико-санітарної допомоги та обговорили подальшу співпрацю щодо профілактики неінфекційних захворювань в громаді (підвищення рівня здорового способу життя в громаді, фізичної активності, відмови від шкідливих звичок тощо).

За матеріалами Гощанської селищної ради


Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна

У Тараканівській громаді стартував проєкт для активісток - відео

Жіноча ініціатива «Спільнота активних жінок в дії» в Тараканівській громаді розпочали реалізацію своїх  ідей, заходи реалізовуються рамках п...

Популярні публікації